ČLÁNEK

Druhou ligu opanovala Ambra real

12.03.2022 | redakce

Stejně tak, jak je minulostí první liga, tak i druhé lize odzvonilo. Vítězem letošního ročníku druhé ligy se stal tým Ambry real. Loňský ročník s ohledem na pandemii COVID-19 se neodehrál, ale ani táto komplikace nevzala vítr z plachet borcům z tohoto týmů a po loňské spanilé jízdě třetí ligou, se tento kousek povedl i v lize druhé. Soutěži prolétli bez ztráty kytičky a samo o sobě vypovídá samotné číslo. 30 zápasů 30 vítězství. A díky této statistice si zaslouženě mohou vychutnat účast v první lize. Uvidíme, jestli to budou také sama vítězství. No a jelikož tajenka vítěze druhé ligy byla již vyřešena před posledním 5 kolem, tak se pozornost druhé ligy dále upínala k tomu, kdo doplní postupující tým do druhé ligy. No a zálusk na postup si dělaly týmy Gates, Riviéra KA-4 a TDK Havířov. Nejlepší výchozí pozici měl tým Riviéra KA-4, ale v posledním turnaji měli za soupeře neporaženou Ambru real, která si ale dělala zálusk na natažení své šňůry neporazitelnosti. Ve vzájemném souboji nakonec prvních dvou týmů KA-4 přetlačila a svého soupeře odsoudila do neoblíbené role pozorovatele. Svou kůži ale borci z KA-4 nedali lacino a další utkání v posledním turnaji si podmanili. Tím automaticky dali černého Petra týmu Gates, který sice v posledním turnaji uhrál 9 bodů, ale na postup ani s tímto bodovým ziskem nedosáhli. A tak se čekalo na výsledky úplně posledního turnaje letošního ročníku KAFULI, respektive na výsledky týmu TDK Havířov. Hned v prvním utkáni ale narazili na nevyzpytatelný tým IZS Louky, kdy ale bohužel z tohoto utkání odešli poraženi a tím odpálili své naděje na rychlý návrat zpět do první ligy. Proto se z historického postupu mohl radovat tým Riviéra KA-4, který za postupem táhl zejména letošní nejlepší střelec druhé ligy – Marek Barát. Na druhém pólu tabulky se po pár odehraných kolech začala stále více krystalizovat dvojice, která musí pro příští ročník druhou ligu opustit a to týmy The Vegetables a Reapers, kdy hráči týmu Reapers, aby si pojistili poslední místo, tak se závěrečného turnaje raději ani nezúčastnili a to z důvodu onemocnění hráčů. Všem zúčastněným týmům druhé ligy děkujeme za jejich účast, za mnohdy vypjaté, nekompromisní a lité boje a těšíme se na setkání s nimi v dalších ročnících KAFULI, kdy doufáme, že již nebude soutěž ovlivněna onemocněním COVID-19 a budeme se všichni moci sejít v poklidu na halách. Všichni budeme spolu doufat v lepší časy a nezapomeňte na to, že SPOLU JSME SILNĚJŠÍ.

Futsalu zdar

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.