ČLÁNEK

Předání cen za ročník 2019/2020 KaFuLi

19.08.2020 | redakce

Vítěz bere vše

Správní rada Futsalu Karviná z.s. pro letošní rok upustila od pořádání Karvinského letního poháru a tudíž tímto definitivně padají všechny předchozí možnosti.

S ohledem na nepředání cen umístěným v ročníku 2019/2020, tak bylo rozhodnuto, že k předání veškerých cen dojde po ukončení letních prázdnin. Konkrétně tedy v úterý 01.09.2020 od 17:30 a to ve Spolkovém domě Karviná. Jelikož Ministerstvo zdravotnictví na základě doporučení epidemiologů od 1. září opět zavádí povinné nošení roušek až na některé výjimky ve veřejných vnitřních prostorách, tak předávání cen proběhne za zvýšených hygienických opatření.

Žádáme ty členy, kteří budou na předávání cen, aby se tohoto předávání cen zúčastnili. Jedná se zejména o:

I. liga

týmy: Real Karviná, Frisco, AGA 24, Oranjes Karviná, FCK Baníček, Karimpex, Držáci, Pastrmania

jednotlivci: Martin Hanus/Frisco - 32 golů

all star: Mrozek Richard/Oranjes Karviná, Gistinger Tomáš/Pastrmania, Mičola Tomáš/Karimpex, Ristovský Michal/Držáci, Zahatlan Pavel/Držáci.

II. liga

týmy: Mabul - Výměník, FC Mölnlycke, Rovers

jednotlivci: Martin Macko/Rovers - 23 gólů

III. liga

týmy: Ambra Real, Slovan Havířov, Survivors

jednotlivci: Sebastián Staník/FC Egoland - 30 gólů

IV. liga

týmy: FC Revolution, FC Players, FC Dragon Fly

jednotlivci: Tomáš Rozsíval/FC Revolution - 27 gólů

OLD BOYS:

týmy: Aliens, SK Sartoris Karviná OB, FC Bulldogs

jednotlivci: Martin Hanus/SK Sartoris Karviná OB - 20 gólů.

Dále apelujeme na vyhlášené, aby vzali v potaz, že není možno se dostavit na předávání cen hromadně, tedy prosíme pouze vždy o jednoho zástupce za tým + vyhlašování jednotlivci.

Moc děkujeme za respektování výše uvedeného a spolupráci.




Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.