ČLÁNEK

Tejpy.cz - nový partner Futsal Karviná

02.02.2024 | redakce

Společnost Tejpy.cz, která se zabývá sortimentem pro tejpování, cvičení, masáže, rehabilitaci se nově stala partnerem spolku Futsal Karviná. Nyní přichází s nabídkou pro členy spolku, kteří se mohou zařadit do partnerského programu, na jejich oblíbený sortiment. Slevy jsou nastaveny od 5-20%. Nejlepší ceny jsou nastavené na ten sortiment, který fotbalové kluby využívají nejvíce. Pod názvy přiložený leták pro KLUBY nebo HRÁČE, kde QR kód s možnosti registrace, nebo můžete využít tento link, https://www.tejpy.cz/registrace/ a jako typ zákazníka zvolte "Partner" či "Sportovní klub". Nejpozději následující pracovní den bude provedeno schválení na straně tejpy.cz. Ceny po slevě již uvidíte po přihlášení přepočítané.

A proč využít jejich nabídku?:

- mají kamennou prodejnu

- vše mají skladem - žádný další dodavatel

- zboží si u nás můžete vyzkoušet

- je to spolehlivý partner těch nejlepších klubů v ČR

- dokonalý servis, vše pod jednou střechou

- dopravné od 75,- Kč

- osobní odběr zdarma

Krátké zprávy

Přihlášky a startovné

18.10.2023 - Blíží se termín uzavírek přihlášek do KaFuLi. Upozorňujeme na skutečnost, že nestačí odevzdat jen přihlášku, nebo zaplatit jen startovné do 20.10.2023. Kdo nebude mít zaplaceno startovné a současně odevzdanou přihlášku, tak do soutěží nebude zařazen.

Uzavření soupisek letního poháru

11.5.2023 - Upozorňujeme na skutečnost, že zítra je uzávěrka soupisek pro letní pohár 2023. Po tomto datu již nepůjde soupisky doplňovat.

Vyzvednutí rezervace vstupenek na ples

22.2.2023 - Žádáme tímto všechny zájemce o ples, kteří mají rezervováne vstupenky, aby si je vyzvedli v co nejkratší době u Zdeňka Orsága anebo Tomaše Závodného. Děkujeme za spolupráci a spolu jsem silnější

Turnaj 11.02.2023

10.2.2023 - Z důvodu nemoci a zranění hráčů týmu FC Revolution, tak dochází ke kontumaci jejich zápasů ve prospěch soupeřů a pořadí tohoto turnaje je upraveno následovně: 1 utkání - FC Brunu - Tygři; 2 utkání Riviéra KA 4 - FC Bruno; 3 utkání Riviéra KA 4 - Tygři.